Музичко вече посвећено Милици Миловић „Музика – језик душе“

Датум: 15. мај
Време: од 19.30 часова
Место: 4СЕ Књижара
Макензијева 17/3, Београд

НАЈАВА ДОГАЂАЈА: МУЗИЧКО ВЕЧЕ „МУЗИКА ЈЕЗИК ДУШЕ“

Са великим задовољством вас позивамо на музичко вече „Музика језик душе“ у извођењу Милице Миловић, 15. маја у 4СЕ Књижевном салону на адреси Макензијева 17/3, Београд.

О Милиц Миловић

Милица Миловић, позната као Мидори, рођена је 1994. године у Подгорици, Црна Гора. Завршила је Основну и средњу уметничку школу за музику и балет „Васа Павић“, смер инструментални – гитара. Основне студије је наставила у Крагујевцу на Филолошко-уметничком факултету, смер Музика у медијима, а потом је уписала мастер студије на Академији уметности у Новом Саду, смер Музика и медији.

Као једна од најбољих студенткиња у Србији и на Универзитету, освојила је две престижне стипендије – Доситејину стипендију. Током студија учествовала је у многим медијским догађајима, као што су организовање концерата, писање садржаја и интервјуа са уметницима. Компоновала је музику и писала песме још од средње школе.

До сада је објавила три студијска албума:

  • Црногорска поезија у новом руху (2020)
  • ЕП Остани добро (2021)
  • Господе мој (2022)

Компоновала је музику за документарни филм Вирџина Стана Церовић: Дискурс, Моћ и Мушкост, уметничку изложбу српске сликарке Кристине Пирковић, као и за разне ТВ и радио рекламе. Ради као наставница музике и драме и диригује у Храму Светог Василија Острошког у Новим Бановцима.

О догађају

На музичком вечери „Музика је душа“, Милица ће извести одабране песме са својих албума, као и неке од најлепших мелодија из своје богате каријере. Придружите нам се на овом инспиративном и јединственом музичком доживљају.

📅 Датум: 15. мај
🕖 Време: 19.30 ч
📍 Место: 4СЕ Књижевни салон, Макензијева 17/3, Београд
Улаз је слободан!

Видимо се 15. маја у 4СЕ Књижевном салону!