Представљање књиге „Фавела, непознати свет“ Марсела Сантоса

Датум: 29. април
Време: од 19 часова
Место: Библиотека града Београда
Кнез Михаилова 56/II спрат

У пријатном амбијенту Читаонице фонда уметности у Библиотеци града Београда, на адреси Кнез Михаилова 56/II спрат, у вечер 29. априла 2024. године, од 19 часова, са задовољством ћемо Вам представити један узбудљиви књижевни догађај.

Проширите своје видике и придружите нам се на промоцији књиге „Фавела, непознати свет„, аутора Марсела Сантоса Мештреа. Ова књига, која привлачи пажњу својом аутентичношћу и дубином, не само што нам пружа увид у живот малог Селиа у фавели Рио де Женеира, већ и промовише размишљање о различитим аспектима људске природе и оптимизма у најтежим условима.

Аутор, Марсело Сантос Мештре, не само што је капоера мештре, већ је и мајстор у преношењу својих искустава и размишљања кроз узбудљиве редове своје књиге. Иза снажних историја које оживљава, крије се дубока порука о човечности, издржљивости и снаги духа.

На овом занимљивом догађају, поред аутора, о теми ће говорити и Витомир Теофиловић и Нина Симић Панић, који ће са својим посебним угледом обогатити разговор о књизи и темама које она отвара.

Присуство на овом догађају представља јединствену прилику да се дубље разуме искуство фавеле и бразилске капоере, кроз перспективу самог аутора. Додатно, имате шансу да се упознате са интригантном биографијом Марсела Сантоса, која сведочи о његовој преданости популаризацији бразилске културе и капоере широм света.

Не пропустите ову важну прилику да дубље заокружите своје разумевање искуства фавеле и њене улоге у бразилској култури. Дођите и уживајте у културном обогаћењу које нам нуди Марсело Сантос Мештре и његова узбудљива књига „Фавела, непознати свет„.