Књижевно вече посвећено Оливеру Јанковићу и најновијем роману ,,Повест о смрти Кашчеја бесмртног“

Датум: уторак, 30. април
Време: од 18 часова
Место: Франзуска 7
удружење књижевника Србије

У сарадњи са Удружењем књижевника Србије (УКС), Издавачка кућа 4СЕ има задовољство да најави књижевно вече посвећено аутору Оливеру Јанковићу и најновијем издању „Повест о смрти Кашчеја бесмртног„.

Књижевно веће ће се одржати у Свечаној сали Удружења књижевника Србије на адреси Француска 7 у уторак, 30. априла, са почетком у 18.00 часова.

Књига „Повест о смрти Кашчеја бесмртног“ представља интригантну фузију дијалога, размишљања и разговора који аутор користи кроз своје јунаке да би се бавио основним питањима егзистенције – од добра и зла, живота до смрти. Симболика и метафизика су важан дело овог уметничког дубинског истраживања које изазива размишљање и осветљава различите аспекте људске егзистенције.

На књижевном догађају, имамо част да присуствујемо разговорима са аутором и осталим учесницима програма: Данијелом Божичковић Радуловић, Владимиром Радовановићем и Благом Јанковићем. Програм ће водити Нина Симић Панић.

Не пропустите ову изузетну прилику да се упознате са овим значајним књижевним делом и уживате у разговорима са ауторима и учесницима.

Добро дошли!

Књижевно вече посвећено Оливеру Јанковићу и најновијем роману ,,Повест о смрти Кашчеја бесмртног“