Књижевно вече посвећено Наташи Станић

Датум: 7. јун
Време: од 19 часова
Место: 4СЕ Књижевни салон
Макензијева 17/3, Београд

НАЈАВА ДОГАЂАЈА: ЉУБАВ И ВЕРА ЋЕ ПОКАЗАТИ ПУТ

С великом радошћу вас позивамо на књижевно вече под називом „Љубав и вера ће показати пут“ које ће бити одржано 7. јуна у 4СЕ Књижевном салону. Ауторка овог посебног догађаја је Наташа Станић, призната књижевница из Требиња, која ће представити свој богат стваралачки опус и подијелити са публиком своје инспирације, искуства и љубав према писању.

О Наташи Станић

Наташа Станић рођена је 14. септембра 1971. у Требињу. Пише поезију, прозу, драме и есеје. До сада је објавила следеће књиге:

  • Лирика лавиринта (2011)
  • Сонатини снови (2014)
  • Улица сунчана (2017)
  • Крешендо кише (2019)
  • Косовски крици (2021)
  • Где је конац, Аријадна (2023)

Њени радови објављени су у бројним часописима, зборницима и антологијама у земљи и иностранству. Њена дела су преведена на више страних језика, а њен таленат препознат је кроз разне награде и признања. Наташа је такође члан Удружења књижевника Републике Српске.

О догађају

У амбијенту 4СЕ Књижевног салона, публика ће имати прилику да ужива у читању одабраних одломака из дела Наташе Станић и да се упозна са тематиком њеног стваралаштва. Под слоганом „Љубав и вера ће показати пут“, ово вече биће испуњено топлим и инспиративним тренуцима који позивају на размишљање и деле поруку наде, љубави и вере.

Догађај ће започети у 19 часова, а улаз је слободан за све љубитеље књижевности.

Видимо се 7. јуна у 4СЕ Књижевном салону!