Макензијева 17/3, Београд – Врачар

Отворени смо уторак – пета: од 13ч до 18ч и суботом од 10ч до 15ч

Често постављена питања

За најповољнију куповину наших књига, посетите наш малопродајни објекат у 4СЕ Књижари на адреси Макензијева 17/3, или једноставно наручите преко нашег сајта. Тако ћете уживати у најбољим ценама. Исто тако, наша издања су доступна и у другим књижарама широм Србије, међутим, по већој цени.

Приликом куповине преко нашег сајта, имате следеће опције за плаћање:

Плаћање на банковни рачун: Можете извршити плаћање директно на наш банковни рачун. У овом случају, примићете фактуру са подацима за уплату на вашу имејл адресу.

Плаћање куриру приликом преузимања: Можете изабрати да плаћате куриру приликом преузимања пакета. Услуга курира се додатно наплаћује у износу од 300 рсд, који сноси купац.

Ако имате било каквих додатних питања или потреба за помоћ, наш тим за подршку је ту да вам помогне.

Од тренутка послате поруџбенице, рок за слање пакета је 3 до 5 радних дана. Након што је ваша поруџбеница обрађена и пакована, пакет ће бити послат. Време испоруке може варирати у зависности од ваше локације и методе испоруке коју сте изабрали. За додатне информације о вашој поруџбеници, увек можете контактирати нашу службу за кориснике.

Апсолутно, ваша безбедност је наш главни приоритет када купујете код нас на мрежи. Осигуравамо да су ваши подаци заштићени путем:

Шифровање: Шифровање по индустријском стандарду штити сав пренос података.
Сигурност плаћања: Никада не чувамо информације о плаћању; безбедно је шифрован и обрађен.
Заштита података: Поштујемо све релевантне законе о заштити података и имамо строге политике приступа.
Редовне ревизије: Спроводимо честе безбедносне ревизије да бисмо били испред потенцијалних претњи.
Транспарентност: Транспарентни смо у вези са нашим безбедносним праксама и одмах вас обавештавамо о свим ажурирањима или инцидентима.
Ваше поверење нам је важно, а ми смо посвећени пружању безбедног искуства куповине. Ако имате било каквих питања, слободно се обратите нашем тиму за подршку

Након што наручите, ево шта се дешава:

Обрада: Проверавамо плаћање и доступност производа.
Паковање: Ваше ствари су пажљиво упаковане.
Достава: Пакет вам се шаље одабраним начином.
Достава: Стиже на ваша врата.
Корисничка подршка: Ту смо за сва питања или недоумице.
Ако вам је потребна помоћ око поруџбине, обратите се нашем тиму за подршку.

Да, добићете фактуру за куповину. Након што ваша поруџбина буде потврђена, послаћемо вам фактуру е-поштом која садржи детаље као што су купљени артикли, њихове цене, сви примењиви порези или накнаде, као и ваше информације за обрачун и испоруку. Ако вам је потребна штампана копија фактуре или имате било каква питања о њој, не устручавајте се да контактирате наш тим за корисничку подршку, а ми ћемо вам радо помоћи

Контактирајте нас