30 слика Хелма | Софија Јечина

1.100 рсд

„30 слика Хелма“ Софије Јечине представља другу књигу ове руске сликарке и књижевнице која на нов, медитативан начин истражује свет Београда. У овој књизи, Софија Јечина на изузетно врстачан начин истражује различите аспекте и амбијенте Београда кроз кратке приче и есеје. Она нам приказује град из угла који се обично занемарује, откривајући нам неочекиване визуре о животу, људима и окружењу.

Софијина књига је истинска ода овом вечном граду, и то је изразито исказано кроз слике и речи. Неретко налазимо да су слике Софије Јечине уско повезане са текстом, стварајући хармоничан симбиозу уметничких израза. Софијина способност да заокружи све ове приче у смислену и исказну целину показује њену изузетну уметничку и писачку изванредност.

„30слика Хелма“ пружа читаоцима прилику да се суоче са свим фасцинантним детаљима града и науче да их цене кроз нове перспективе и дубока разматрања. Ова књига обогаћује нашу свакодневицу дубоким увидима и трансформише обичне призоре у поетске и мистичне исказе живота.

Наглашавамо да је „30 слика Хелма“ двојезично издање на српском и руском језику, што додатно обогаћује књигу и омогућава читаоцима да се упознају са језиком и културом оба народа. Ово издање понудиће читаоцима јединствено и узбудљиво литерарно и уметничко искуство.

Unfollow