Говор цвећа у Аустралији | енглеско-српско издање

1.200 рсд

Књига „Говор цвећа у Аустралији – Порука скривена међу латицама“ представља енглеско-српско издање из едиције Флорографија света. Књига садржи 101 цвет, обогаћен симболиком и цитатима из књижевности који илуструју тему сваког цвета.

У овом литерарном делу, истражујемо важну улогу аустралијске поезије у формирању аустралијске књижевности и како је концепт грма постао култни део те књижевности. Књига нам пружа узбудљив угао гледања на аустралијску историју и културу кроз симболичко значење домаћег цвећа, које је истражено стиховима, цитатима и изрекама.

Кроз ово дело, истражујемо како поезија спакована у цвет може пренети поруке љубави, наде и воље за брачним блаженством. Слање разноврсних цветова са необичним именима као што су козја брада, пасја ружа, сунчана орхидеја и други, омогућава да се искажу различите емоције и поруке.

Позивамо вас да истражите ову књигу и откријете свет симболичке поруке скривене међу латицама, и да се упустите у путовање кроз богатство цветних обичаја Аустралије кроз ово невероватно литерарно дело.

Unfollow