Куда тече Жута река | Горан Гвозденовић

1.100 рсд

Књига „Куда тече Жута река“ Горана Гвозденовића представља заокружени илустровани водич који нуди читаоцима дубок увид у историју и развој Кине. У овој књизи аутор врло прегледно и систематично представља богатство кинеске културе и историје, обраћајући посебну пажњу на друштвене и економске аспекте.

Ова књига долази у врло прилагођеном облику за све читаоце, како оне који су први пут упознавају Кину, тако и за оне који већ имају одређено знање о овој држави. Аутор је ову књигу написао на начин који омогућује лако разумевање и уживање у богатом наслеђу Кине. Јасан језик и илустрације обогаћују читалачко искуство, чинећи ову књигу изузетно приступачном.

Поред тога, аутор се фокусира на значај Кине у савременом свету. Како се кинеска економија развија и постаје све важнија у глобалним оквирима, разумевање историје и културе Кине постаје суштински аспект образовања и интереса.

Књига Горана Гвозденовића представља важан прилог разумевању дубоких корена и утицаја Кине у савременом свету, идеална за све који су заинтересовани за ову велику државу.

Unfollow